Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

ΟΜΒΡΙΑΝΙΑ 2012

Το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 πραγματοποιήθηκαν, όπως κάθε χρόνο, τα “Ομβριάνια” στην πλατεία των Πετροκεράσων. Ένα διήμερο πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων που όπως κάθε χρόνο σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Ιδιαίτερη επιτυχία είχε το 1ο φεστιβάλ παιχνιδιού που διοργανώθηκε υπό την επίβλεψη του καθηγητή Φυσικής Αγωγής Νίκου Λειβαδιώτη και της συναδέλφου και συζύγου του Ράνιας Καμπουράκη. Σε αυτό έλαβαν μέρος πολλά μικρά παιδιά που είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίζουν και να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε πολλά πρωτότυπα παιχνίδια.

Το Σάββατο το βράδυ, η επανεμφάνιση του χορευτικού συγκροτήματος του συλλόγου έδωσε μεγάλη χαρά σε όλους. Υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Φλώρου Θεόδωρου χόρεψε παραδοσιακούς χορούς και εντυπωσίασε όλους όσους βρέθηκαν στη γιορτή. Ταυτόχρονα έδωσε για το σύνθημα έναρξης για το γλέντι που ακολούθησε στην πλατεία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά κ. Σισκούδης Στέλιος, ο πρόεδρος της κοινότητος Φράγκος Αθανάσιος, οι κοινοτικοί σύμβουλοι Τσούμας Γεώργιος και Καλαφάτης Αθανάσιος, όλοι οι κάτοικοι των Πετροκεράσων και πολλοί φίλοι.

Και του χρόνου!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.