Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 2013

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 13.00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μυγδονία Palace” των λουτρών Λαγκαδά, ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Μ.Α.Σ. Ομβριανός Πετροκεράσων.

Η προσέλευση των συγχωριανών και φίλων του συλλόγου ήταν συγκινητική παρά τα αρνητικά οικονομικά δεδομένα της σημερινής εποχής. Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε το μικρό χορευτικό του συλλόγου με την δασκάλα του κα. Ράνια Καμπουράκη που παρουσίασαν ένα χορό και ένα μουσικοκινητικό παιχνίδι προκαλώντας ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια σε όλους τους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθανάσιος Καλαφάτης πήρε τον λόγο και αφού παρουσίασε εν συντομία την 60χρονη πορεία και τους φετινούς στόχους Ομβριανού, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους στο χορό και την στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του Δήμου Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης και ο πρόεδρος  της Κοινότητας Πετροκεράσων κ. Γεώργιος Τζιούμας οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό και δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον σύλλογο.

Το παρόν επίσης έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κ.κ. Τουλουπίδης Γεώργιος και Κυράνου Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ κ. Τερζάκης Σταύρος, ο Πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ κ. Δεργιανλής Στυλιανός και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Λαγκαδά κ. Αθανάσιος Μοσχίδης.

Οι συγχωριανοί και οι φίλοι του συλλόγου γλέντησαν με πολύ κέφι μέχρι αργά το απόγευμα με τη μουσική του Βασίλη Τζιαρού και του συγκροτήματος του. Θετικές κριτικές απέσπασε η μελοποίηση του ύμνου του Ομβριανού – σε ρυθμό χασαποσέρβικου – που είχε γράψει το 2001 ο συμπατριώτης και νυν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Παπαδούδης.

Πενήντα τέσσερεις δωροθέτες πατριώτες και φίλοι του Ομβριανού εμπλούτισαν με 113 δώρα την λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου, από την οποία προέκυψε ένα σημαντικό ποσό για τις μελλοντικές δράσεις του.

Το Διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί:

  • Τον Δήμαρχο του Δήμου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη για την παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου για τη μεταφορά των μόνιμων κατοίκων του χωριού στο χώρο της εκδήλωσης.
  • Τους δωροθέτες για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς.
  • Όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.