Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ 2013

«Του Ομβριανού οι πλαγιές είναι γεμάτες κερασιές και περίσσιες ομορφιές»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Μ.Α.Σ. Ομβριανός διοργάνωσε την “Γιορτή Κερασιού” στην πλατεία των Πετροκεράσων, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013. Η εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου κ. Θανάση Καλαφάτη και τον χαιρετισμό του δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη.

Στη συνέχεια αφού οι κοπέλες του χωριού μοίρασαν τοπικά κεράσια στους παρευρισκόμενους, το μικρό και μεγάλο χορευτικό τμήμα του “Ομβριανού” μαζί με το χορευτικό τμήμα του Πανχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης παρουσίασαν Ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και χορευτικά δρώμενα. Με ανεβασμένο το κέφι οι κάτοικοι του χωριού μαζί με τους επισκέπτες εκείνης της ημέρας διασκέδασαν μέχρι αργά το μεσημέρι. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. κ. Σταύρος Τερζάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λαγκαδά κ. Φώτης Μπρόζος, κ. Δημήτρης Στρατζέμης και κ. Γεώργιος Κυράνου  και ο Πρόεδρος του Πανχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Καρτσιώτης.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά:

  • Τον Δήμο Λαγκαδά και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Αναστασιάδη που φρόντισε για την ορχήστρα και την κατασκευή ενημερωτικού υλικού της εκδήλωσης.
  • Τον κ. Μιχάλη Καρτσιώτη, πρόεδρο του Πανχαλκιδικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και τους χορευτές του χορευτικού τμήματος που τίμησαν με την συμμετοχή τους την εκδήλωση.
  • Τις γυναίκες του χωριού που παρασκεύασαν ογδόντα βάζα γλυκό κεράσι που πουλήθηκαν εκείνη την ημέρα μαζί με τα έργα του γυναικείου τμήματος για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

 Τέλος, το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί και συγχαίρει τα μέλη των χορευτικών του τμημάτων και την χοροδιδάσκαλο κα. Ράνια Καμπουράκη-Λειβαδιώτη για τα προγράμματα που παρουσίασαν.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.