Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

2013 Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Μ.Α.Σ. Ομβριανός δεν έλειψε από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Μιας εθνικής και ταυτόχρονα θρησκευτικής γιορτής που μας θυμίζει την μεγάλη κληρονομία που μας άφησαν οι αγωνιστές του 21.

Από νωρίς τα παιδιά του χωριού ντυμένα με παραδοσιακές στολές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού και στη συνέχεια με σημαιάκια στα χέρια και σημαιοφόρο τον Μιχάλη Βλάχο, υπό την συνοδεία μελών του Δ.Σ του συλλόγου κατευθύνθηκαν στην εκκλησία για την καθιερωμένη δοξολογία.

Μετά το τέλος της δοξολογίας έγινε επιμνημόσυνη δέηση στο ηρώο του χωριού και ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον πρόεδρο της κοινότητας Πετροκεράσων κ. Γεώργιο Τζιούμα και τον πρόεδρο του Μ.Α.Σ. Ομβριανός κ. Αθανάσιο Καλαφάτη.

Έπειτα όλοι οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο πνευματικό κέντρο όπου ο πρόεδρος του συλλόγου εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας. Στη συνέχεια τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα και τραγούδησαν τραγούδια. Το καμάρι ήταν ολοφάνερο στα μάτια όλων των κατοίκων και το χειροκρότημα τους πολύ ζεστό.

Η μικρή γιορτή έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.

Ο Δήμος Λαγκαδά κέρασε σε όλους το καθιερωμέ

 

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.