Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑΤΡΟΣ»

Την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013 πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου Πετροκεράσων η θεατρική παράσταση του Μολιέρου “Με το ζόρι γιατρός” από την θεατρική ομάδα ΜΑΙΩΤΡΟΝ σε σκηνοθεσία Σταύρου Παρχαρίδη. Η παράσταση έγινε στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΜΥΓΔΟΝΙΑ 2013 και ήταν χορηγία του Δήμου Λαγκαδά.

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν και ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θανάσης Καλαφάτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Παπαδούδης και ο ακούραστος συνεργάτης του Διοικητικού Συμβουλίου Μιχάλης Κωτινούδης είχαν φροντίσει για τον καθαρισμό και την τακτοποίηση των καθισμάτων στην “πλατεία” του υπαίθριου θεάτρου. Λίγο αργότερα έφτασε και ο θίασος με τα απαραίτητα σκηνικά. Αμέσως οι ηθοποιοί μαζί με τους τεχνικούς έστησαν τα σκηνικά και έτσι όλα ήταν έτοιμα γύρω 20.30 και οι κάτοικοι των Πετροκεράσων, μικροί και μεγάλοι, άρχισαν να προσέρχονται στο μικρό θεατράκι που στήθηκε.

Η παράσταση ξεκίνησε στις 21.30. Τα πολλά αστεία και τα ευτράπελα που συνέβησαν καί με την συμμετοχή του κοινού, χάρισαν πολύ γέλιο σε όλους μας για μιάμιση ώρα περίπου.

Η βραδιά έκλεισε με το ζεστό χειροκρότημα των θεατών και την υπόσχεση των ηθοποιών να μας ξαναέρθουν και του χρόνου.

 

Τη παράσταση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Γιώργος Σεπιάδης τον οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για τις ενέργειες του.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.