Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΟΜΒΡΙΑΝΟΥ

Την Κυριακή 13/11 γίνεται η αρχή με τίς πρόβες των χορευτικών τμημάτων μας (υπεύθυνη τμημάτων η Μικέλα Λέκκα) που μας κάνουν όλους περήφανους με την παρουσία τους σε εκδηλώσεις του συλλόγου, αλλά και σε άλλες διοργανώσεις: θα γίνονται όπως κάθε χρόνο τις Κυριακές 18.00-20.00 στα γραφεία του Παγχαλκιδικού Συλλόγου με χοροδιδάσκαλο τον κ. Θόδωρο Φλώρο.

Συνεχίζουμε την Τετάρτη 16/11 με την έναρξη του τμήματος γυναικών (το οποίο απο φέτος θα το ονομάζουμε καλλιτεχνικό) με υπεύθυνη τμήματος την Στέλλα Παπαγεωργίου, που θα γίνεται στα γραφεία του Μ.Α.Σ. Ομβριανός κάθε δεύτερη Τετάρτη στις 18.30.Δεν ξεχνάμε, οτι το τμήμα αυτό ειναι και το μόνο απο τα επι μέρους τμήματα του συλλόγου που μας αποφέρει και κάποια σημαντικά έσοδα. Πέρα βέβαια, απο την προσφορά του στην συσφιξη των σχέσεων των μελών του!

Και ολοκληρώνουμε την Πέμπτη 17/11, με το ένδοξο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, με υπεύθυνο τον Δημήτρη Κοτούδη, κάθε Πέμπτη στις 21.00 στα γήπεδα του Σαββίδη στον Εύοσμο.

Περιμένουμε ακόμα περισσότερες συμμετοχές εφέτος, ιδιαίτερα στο καλλιτεχνικό τμήμα και στο χορευτικό. Πολύ θα χαρούμε να δούμε καινούργιες παρουσίες να έρχονται στις παρέες μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Advertisement

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.