Μ.Α.Σ. ΟΜΒΡΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΩΝ

Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Ομβριανός Πετροκεράσων.

ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΣΤΑΝΟΥ 2016

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2016 η 7η Γιορτή Κάστανου στο χωριό μας. Μετά από τις συντονισμένες ενέργειες όλου του ΔΣ του Συλλόγου μας, η έκταση της ενημέρωσης και της δημοσιότητας που πήρε η γιορτή αυτή, ήταν ανεπανάληπτη. Όπως ανεπανάληπτη ήταν τελικά και η προσέλευση του κόσμου!

 Από νωρίς το πρωί της Κυριακής άρχισε να φαίνεται ότι ο καλός καιρός που μας ξημέρωνε, θα βοηθούσε ακόμα πιο πολύ.

 Πολύ ευχάριστη ήταν η παρουσία του Χορευτικού Ομίλου της Γαλάτιστας: ντυμένοι με τις παραδοσιακές τους φορεσιές, άνοιξαν τον χορό.

 Την ίδια ώρα, όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, αλλά και αρκετοί φίλοι και συμπατριώτες, ήδη έτρεχαν να εξυπηρετήσουν όλους τους επισκέπτες.

 Εκτός λοιπόν των μελών του ΔΣ, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για την βοήθειά τους: τον Βασίλη τον Κωτούδη που βοήθησε στο κόψιμο και την μεταφορά δυο φορτίων ξύλων και κλαδιών, τον Άγγελο τον Ανδρεανούδη που με τον κλαδοκόπο του έκοβε επί πολλές ώρες και ασταμάτητα τα απαραίτητα τσάκνα για τις φωτιές,τον Θαναση τον Κουκλιάτη που και φέτος έψησε όλα τα κάστανα που μοιράσαμε, τον Αντώνη τον Χοτζόλη και τον Σταύρο τον Καραταγλίδη που ετοιμάζαν τα σουβλάκια, τον Γιάννο τον Κωτούδη και τον Χρήστο τον Λειβαδίτη που σέρβιραν συνέχεια κόκκινο κρασί στους εκατοντάδες επισκέπτες, και την Σεμέλη την Κουκλιάτη , την Δήμητρα την Φιγκιώρη,την Μαρια την Καρτσιώτου και την Κατερίνα την Λαμπριανίδη,που βοηθούσαν σε κάθε σημείο της γιορτής, από το μοίρασμα των ψημένων κάστανων μέχρι τον πάγκο με τις κατασκευές του Γυναικείου Τμήματος. Το ΔΣ του Μ.Α.Σ.Ομβριανός τους ευχαριστεί θερμά. Χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους, δεν θα τα καταφέρναμε το ίδιο καλά!

 Τέλος, χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του μέλους του ΔΣ, του Μανώλη του Καλαφάτη: «επί 6 χρόνια οι επισκέπτες της Γιορτής Κάστανου δεν ξεπερνούσαν τα 700 άτομα. Λογικό είναι όταν έχουμε 3000 ανθρώπους να εξυπηρετήσουμε, κάποιοι να μείνουν δυσαρεστημένοι. Παίρνουμε υπ όψιν όλες τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις και υποσχόμαστε η 8η Γιορτή κάστανου να είναι καλύτερη.
Μόνο το πέρασμα 3000 ανθρώπων από το χωριό μας και η προβολή που είχε ο τόπος μας, είναι ένα κέρδος ανεκτίμητο.
Αυτός ήταν ο στόχος μας και το πετύχαμε………»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.